vrijdag 4 januari 2008

Britney Spears op rand van afgrond

Dat het niet goed gaat met Britney Spears was al langer bekend. Alleen is ze gisternacht totaal door het lint gegaan. Ze moest de kinderen afgeven aan haar ex- Kevin Federline maar dat ging niet zonder slag of stoot. De politie, brandweer en ambulance personeel moest aan de pas komen om haar af te voeren naar een psychiatrisch ziekenhuis.
Het gerucht gaat dat ze haar ex had aangevallen en dat ze onder invloed was. Een heel team van fotografen hebben Britney op haar dieptepunt gevolgd van haar huis tot aan de ontwenningskliniek. Later heeft Federline de kinderen uit het ziekenhuis opgehaald.
Ik heb het met Britney te doen. Ze heeft niet een makkelijk leven gehad, als tiener was ze te snel wereldberoemd geworden. De roem heeft haar echter alleen maar meer problemen gegeven en ik denk dat het misschien heel slecht met haar gaat aflopen. Het is een vicieuze cirkel waar niet meer uit te komen is. Maar wie zijn de schuldigen in dit verhaal? Is het haar moeder geweest die haar als kind al tot een ster wilde maken of is het haar EX- Federline die haar het leven onmogelijk maakt of ligt het aan Britney zelf? Het blijft een lastige vraag maar ik begin het idee te krijgen dat te veel roem elk mens kapot kan maken.
Het laatste nieuws is dat ze streng wordt beveiligd in het ziekenhuis. Ze heeft de code 5150 gekregen,wat betekent dat ze een gevaar vormt voor haarzelf en de maatschappij.Hopelijk komt ze weer uit deze moeilijke periode, wordt zeker nog vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten